pühapäev, 28. november 2010

Train hard, win easy!

See nädal sai siis jalad kõhu alt välja võetud ja korralikult trenni tehtud.
Kerged treeningud 8-9 km tegin juba hommikul kell 6-7 vahel ja põhitrenn algas tavaliselt 10. Pea iga õhtu ka jõusaalis venitused ja kerged Üke harjutused (E,K,R nagu ikka korralikum Jeruni kava). Raskematest trennidest oli kolmapäeval 1-2-2-1-1, peale igat pikka lõiku 200m kiirelt. Reedel 15 km tempokross maastikul ja täna pikk kross 30,5 km. Ülejäänud päevadel tavalised krossid/taastavad jooksud. Ise jäin väga rahule tempokrossi (keskmine 3.59) ja pika otsa (keskmine 4.18) kiiruse tõusuga sama pulsi juures, mis eelnevatel nädaltel.

Kilomeetreid kogunes 190, aga ärge seda kodus järgi proovige:) Siin ma siiski söön, magan ja treenin. Võtmesõna on taastumine! Peale öise une lebotan voodis 8-9.30 ja magan tavaliselt 14-15.30ni. Lisaks veel 2 korda nädalas masaaz ja vahest saun. Kindlasti aitavad keha töökorras hoida ka korralikud venitused ja Üke harjutused. Selge see, et liigestele ja lihastele langevad siin ülisuured koormused (pidevalt ülesse-alla), aga õnneks siiamaani on kõik ok. Tuleb osata oma keha kuulata ja loodan, et oskan seda juba piisavalt hästi.

Järgmine nädala on taastav ja siis 2 viimast jälle tugevad töönädalad!

3 kommentaari:

  1. THATS THE SPIRIT!!! Aga vaata, et endale liiga ei tee!!!!!!!!!

    Itsike

    VastaKustuta
  2. üle 21km otsa ei teinud aga kogunes 179km eestis see nädal, tegin järgi :D:P

    VastaKustuta
  3. Tervist.
    Loen sinu blogi ja tuleb tunnistada, et väga hea ja detailne lugemine.Ma siin ka harrastaja kombel treenin veidi (nii 70-80km/nädal) ning jõudumööda panen ka midagi netti yles (berliin2008.blogspot.com). Mul tekkis küs sinu 15km tempokrossi osas et kuidas sa seda jooksed. kas tempo sul pidevalt kasvab või kasvab iga X km pärast. Ja kas viimane lõik on planeeritavas maratonitempos v nii 10 sekki aeglasem?
    Lugupidamisega,
    Indrek Viimsist

    VastaKustuta