neljapäev, 27. jaanuar 2011

Itaalia laager

Peale Keenia laagrit jõuan 1 päeva Eestis olla ja siis juba 02. märtsil koos maratonitiimiga (v.a Mario) Itaaliasse laagri. Preaguse seisuga on Eestist lausa 16 inimest minemas. Laagri paigaks on Rooma lähistel olev Fiamme Gialle spordikompleks. 1 päeva maksumus vaid 15 EUR- sisaldab 1 kohta kaheses toas, söögid ja spordikompleksi kasutamist (sise- ja välisstaadion, jõusaal, bassein, saun). Teist nii odavat laagripaika annab Euroopast otsida. Jooksurajad pidavat olema mönusad metsavahelised. Itaalia staar A. Lalli igaljuhul kiitis seda kohta. Laagripaik on meretasapinnal, aga seal just ideaalne aprillis joostava maratoni spetsiaalettevalmistus teha. Lennujaam ja Rooma kesklinn jäävad 20-30 autosõidu min kaugusele.
Kui keegi tahaks ka veel laagrist osa võtta (võib ka osalise ajaga ajavahemikus 02-31.03), siis suure tõenäosusega saaksin koha organiseerida. Kui huvi võta ühendust tonis.juulik@gmail.com

2 kommentaari:

  1. Uskumatu, kui abivalmis sa oled Tõnis. Aitähh. Ma ei tea ühti teist Eesti sporditegelast, kes on nii lahkelt nõus sportlasi laagrisse aitama ja jagama ÜKEõpetusi.

    Kõige üllatavam negatiivne kogemus pärineb äsjasest naiste 3000m Sportkeskuse klubi nn sisevõistlusest. Kui tahad võistelda, siis hakka nende klubi liikmeks. "Hea" suhtumine.

    Ei teagi, kas tegu on sellega, et oled saarlane ja seetõttu lahke loomuga. Aitähh veelkord, et nii lahke oled.

    VastaKustuta
  2. Osaleks hea meelega,äri mulle laager aastaks 2012;)

    VastaKustuta