kolmapäev, 12. jaanuar 2011

Hakkasin ärikaks!

Ei ole küll ilus oma jooksu blogis reklaami teha, aga hakkasin ettevõtjaks ja loodan leida uusi kliente. Ega valge mees siis jooksuga vorsti leivale saa (mina ei saa jooksuga isegi leiba lauale):)
Meie ettevõte pakum klientidele kõrge kvaliteedilisi kohviube, kohvi- ja veeseadmeid. Teenindame kliente üle kogu Eesti. Meie koduleht: http://www.joogiekspert.ee/ Kõik uued kliendi on teretulnud!

PS! Isegi president joob meie sortimendi kohvi!


Pisut jooksujuttu ka. Aklimatiseerumine on seekord läinud kordades kiiremini. Midagi intensiivset ei ole veel väga teinud, aga homme plaanime 3 km lõike joosta ja laktaati mõõta. Mõned trennid olen teinud ka teiste eestlastega. Hetkel on lisaks minule siin veel 10 eestlast (Tiidrek Nurme, Allar Lamp, Taivo Püi, Kaupo Sasmin, Reget Roomet, Kaur Kivistik, Rauno Laumets, Jekaterina Patjuk, Laura Suur ja treener Harry Lemberg). Kõigil neil tervis korras ja teevad usinasti trenni.

Kott pole veel ikka kohale jõudnud ja pean läbi ajama 1 paari jooksuvarustusega. Nice, eriti kui veel 2 korda päevas trenni teed.

4 kommentaari:

  1. president joob Presidendi kohvi

    ilves

    VastaKustuta
  2. Kas tulete kõik koos Keeniast Eestisse?

    VastaKustuta
  3. Enamus tuleb tagasi jaanuari lõpus, et sisehooajal võistelda. Ainult Kaur ja Rauno on 7. ja ma ise 28. veeruarini.

    VastaKustuta
  4. Saan aru, et näpukas, kuid Taivi võiks Taivo tulevase tütre nimi olla küll :)

    VastaKustuta