neljapäev, 19. august 2010

Vahepealsed tegemised


Peale poolmaratoni fiaskot panin kohe Tallinnast Viljandi poole ajama ja tuju oli väga null. Veetsin Viljandis 3 väga mönusat ja huvitavat päeva. Minu võõrustajateks oli perekond Orav, suured-suured tänud neile. Pühapäeval jooksin Viiratsi kolme tamme jooksu-10 km. Enne starti sadas päris kõvasti ja rada oli kohati libe. Võtsin esimesed 5 km üpriski kergelt ja teine pool tegin tugevamini tööd (teine pool ligi 40 sekki kiirem, kuigi rajaprofiil oli ka lihtsam). Võitsin jooksu pea 50 sekundilise eduga (aeg 34.17) ja väga tühjaks end ei jooksunud (tahtsingi tugevat tempokrossi).
Tulemused:
http://www.viiratsi.ee/?id=1249

Pildi autor: Elmo Pärna

Esmaspäev ja teisipäev tegin kerged ja taastavad päevad. Eile tegin hea aeroobse jooksu. Läbisin puhtalt aeroobses reziimis 1 tunniga 15,5 km, mis näitab head aeroobset seisu. Järgmised paar nädalat hoian kilometraazi 130-140 kandis, kus võtmetrennideks pikad lõigud ja tempokrossid. Sel laupäeval plaanin kaasa teha Muhu jooksu (16,6 km) tempokrossina.

Olen enamus trenne teinud oma uute K-swiss jooksusussidega ja esmamuljed on väga head. Väga mugavad, kerged ja hingavad jalanõud. Julgen seda brändi ka teistel jooksumeestel proovida.

Suur töö on juba tehtud ja tuleb vaikselt lõtvust ja kergust leidma hakata!

1 kommentaar:

  1. täna proovin tempokrossi käigus ise ka oma K-Swiss K-ruuz tossud esimest korda ära :P
    loodan positiivset muljet - vb langeb valik Tallinna Maratoni jooksmisel nende kasuks!

    VastaKustuta