pühapäev, 27. veebruar 2011

End of this chapter!

Selleks korraks siis Keenia seiklus läbi. Istun praegu Nairobery lennujaamas ja kirjutan seda lugu. Kas ma siia kunagi ka tagasi satun, oleneb suuresti sellest, kuidas võistlushooajal jooksen.
Laagri kokkuvõtte teen hiljem!

Viimane treeningnädal siin möödus korralikult treenimise tähe all.
Treeningnädal oli nagu ikka 2 tugevama trenniga teisipäeval ja reedel. Teistel päevadel hommikul 1h moderate ja õhtul 45-60 min easy (v.a pühapäev, kus õhtust trenni pole).
Teisipäeval lasime Keenia fartleki maastikul 18*1.30 hard/1.30 easy. Võrreldes minu eelmise fartlekiga oli vahe väga suur, suutsin lõpetada nn peagrupis:)
Reedel oli plaanis jälle üks karmimaid trenne selles ettevalmistuses 6*3000m maastikul, lõigu vahel taastumiseks 1km u.4.20-30. Tegin viis ära ja siis aitas juba küll (11.00-11.15). Enesetunne oli sel päeval juba enne starti kehv ja terve trenn oli üsna suur kangutamine, aga pacemakerina ei saa juu öelda, et krt täna ei jõua:) Kergetel päevadel oleksin pidanud kergemalt tegema! Täna siis veel peale 1h jooksu 10*80m mäkke spurte koos Koljaga.

Treenin naiste grupiga sama skeemi järgi kuni Rotherdami maratonini. Ainult kiirused muutuvad meretasapinnal tunduvalt kiiremaks. Ega ise ei oska ka enda seisu väga täpselt hinnata, eks ole näha kuidas mäestikust alla tulles liikuma hakkan.

Olen vaid 1 päev Eestis ja siis juba Maratonitiimiga Itaaliasse 4 nädalaks.

2 kommentaari:

  1. Juulius! Ma olen su poolt, ausalt! Ole tugev ja ära alla anna. Anarhistide seas levinud arvamus, et uskudes anarhiasse, kord see ka tuleb. Nii olgu ka sinuga, pelgalt usk viib sinna, kuhu sinu unistused paigutatud. Sinu unistus on valgus, mis viib kaugustesse, eesmärkide poole, mille nimel sina ja kõik teised läbime keerulised protsessid, tõusud ja kõverad. Isegi sel juhul, kui valgus on hääbumas, liigud sa ikka selle poole ja isegi kui sinu unistus on pelgalt filantroopi unistus, siis meil on ikkagi hea meel, et sa vähemasti unistasid. Kui vaid meestel oleks rohkem selliseid ilusaid unistusi!

    Jõudu,

    Gering

    VastaKustuta
  2. unistused vajalikud, kuid vastupidavusaladel eelkõige vaja tajuda iga päev ja iga treening reaalsust, muidu võib katuse sõitma panna... nagu ka maratonis esimesed 30 km.......

    VastaKustuta