kolmapäev, 22. detsember 2010

Viimane treningnädal Keenias!

Viimane treeningnädal Keenias oli selline mõõdukas. Ei tahtnud väga väsinult ränkrasket reisi ette võtta. Kilomeetreid kogunes 143, enamus taastavad ja kerged jooksud. Tugevamatest trennidest 10*300m mäkke ja tempokross. Laupäeval tegin veel 26km pika krossi 1h 52. Õnneks viimane nädal suurem nohu taandus ja sai jälle normaalse enesetundega trenni teha. Aga päris sama heasse seisu, kui enne haigust, ei jõudnud. Üldiselt jäin laagriga rahule ja panen hindeks 4. Kahju on ainult sellest, et ei suutnud järjest hea rütmiga lõpuni panna ja see haigusepoiss vahele tuli. Laagri eel pandud eesmärgid- panna rõhku ÜKE-le ja jõu arendamisele+aeroobse põhja ladumisele-said täidetud. Eks teises laagris tuleb hakata juba spetsiifilisemat maratoni trenni tegema hakata.

Eestisse tagasi reisimine algas pühapäeva hommikul kell 9. Soojenduseks 6h matatu sõitu Keenia päikese all. Edasi umbes tund kolistamist liinibussiga lennujaama. Seal ootasin umbes 10h lendu (ei tahtnud pimedas reisida). Öösel 3.40 siis lend Nairobi-Istanbul, sealt läks pooleteist tunni pärast lend juba Helsingisse. Lennujaamast sadama ja Supersatriga Tallinna, kuhu jõudsin esmaspäeva õhtul kell 20.00. Üsna väsitav!

Nüüd olen paar päeva siis Eesti oludega aklimatiseerunud ja hallis 1h kergeid jooksuotsi teinud+natuke ÜKE-t+palju muid asjaajamisi:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar