teisipäev, 19. aprill 2011

Saaremaa meister:)

5 kuud treeninglaagrites istumist sai siis täna kuhjaga tasutud- Saaremaa krossijooksu meister 2011. 6 km-19.17- ei midagi erilist. Jooksin enamus distantsist üksi ja väga ei suutnud end pingutama sundida. Üldiselt võib nüüd hooajaga rahule jääda:) Sai vist liiga suuri sihte seatud. Uuteks eesmärkideks siis sel hooajal Mulgi maraton tiitli võitmine, Kapa-Kohila maantejooks ja paar Sarma seeriajooksu võitu võiks ka kotti pista:)


Aga tegelt nüüd teen teen veel 2-3 nädalat kergemat perioodi, nädalalõppudel mõned treeningvõistlused. Eelmine nädal jooksin vähe, ega eriti jooksurajale ei tikkunud ka- emotsioonid oli päris nullis. Aga eks tuleb nüüd tasapisi edasi vaadata. Vormikõver võiks tipus olla jaanipäeva paiku- Saarte Mängude poolmaraton (Saarlaste Olümpiamängud).


Kui külm vahepeal ära ei võta, siis arvatavasti võib mind laupäeval Kõrvemaa metsade vahel silkamas näha!

1 kommentaar:

  1. Plaanime Mardiga ka Mulgi maratonil hästi esineda. Mulgimaa teedel võib siis valusaks andmiseks minna. Kapa-Kohila maanteejooksule ja Sarma seeriajooksudele ilmselt ei jõua, aga Rukkihundi rahvajooks on kindlasti plaanides:)

    VastaKustuta