kolmapäev, 9. märts 2011

Vahepealsetest tegemistest

Eelmine treeningnädal oli selline poolik. Terve esmaspäev kulus reisimiseks Keeniast Eestisse. Teisipäeval tegin juba Audentese hallis lõike. 8*1200m 3.54-55/üle 2 min pausi. Enesetunne peale pikka reisi oli selline keskpärane. Pärast andsin veel natuke ÜKE-t ka Jooksupartneri ühistrennis. Juba kolmapäeva hommikul alustasime uut reisi Itaalia suunas. Tallinn-Riia-Rooma AirBalticuga- ei ühtegi halba sõna selle firma kohta, kõik sujus ilusasti ja lennukid olid normaalsed. Riiast Rooma lennates sain isegi istme varuvväljapääsu poole ja sain oma pikad koivad sirgeks lükata:) Roomas tervitas meid jahe ilm ja vihmasadu. Õhtul tegime esimese kerge 1h otsa kohalikuga, tempo pidi olema esy, easy- pärast jooksime ikka 1h pea 14 km). Neljapäev ja reede olid kergemad, hommikul 1h ja õhtul 45-60 min krossid/taastavad jooksud. Laupäeval tegin siis ettevalmistusperioodi pikima krossi. Jooksin 36km (tegelt tahtsin joosta 40 km otsa, aga jälle see vastik piste hakkas painama ja ei hakanud rohkem lõhkuma) nii, et kohapealt ei liikunud??? Ühesõnaga lindil. Tahtsin joosta lindil, et hoida ühtlast rütmi (esimesed 30 km 4.00 tempo ja võimalikult ökonoomselt, siis tõsta tempo 3.45 peale ja nii ka läks). Teiseks suureks plussiks oli see, et sain rahulikult iga 5 km tagant joomist harjutada (spordijooki ja vett vaheldumisi). Laupäeval pühapäeval kerged jooksud. Sellise pooliku nädalaga kogunes 138 km.

Ei taha veel liiga palju puhkama hakata, kuna vorm läheb liiga varakult liiga heaks. Paar nädalat suure mahulisemat tööd veel ees!
Eile tegin oma elu ühe kvaliteetsema lõigutrenni meretasapinnal. 4*3000m aegadega 9.58-9.56-9.57-9.59. Stabiilsus ja rütm olid väga head ja ei olnud sellist punnitamist ka. Jalad jooksid ise:) Teadsin, et peale mäestikust tulekut on 7-8 päev minu jaoks väga head! Oleks ma rohkem puhanud, oleks veel lihtsam olnud, aga vara veel.

Katsun järgmine kord pilte ka ülesse riputada!

2 kommentaari:

  1. Tõnna, värskenda mu mälu, millal tähtis maratonipäev on? Ja kaua Itaalias plaan olla on?

    Joss

    VastaKustuta
  2. Pidupäev 10.04 ja ma olen Itaalias kuni 31.03.

    VastaKustuta