kolmapäev, 27. oktoober 2010

Kõik on OK!

Seni on kõik hästi sujunud. Alates esmaspäevast olen hommikuti teinud kerge 1h jooksu. Esilagu on siin mugavaks tempoks kusagil 4.50-5.00 km. Laagri lõpuks tahan, et suudaksin tavalise krosse joosta siin 4.05-4.10 kanti kilomeeter. Hommikusele trennile teen lisaks korralikud venitusharjutused ja kergeid harjutusi kerele ja jalgadele (15-20 min) Õhtused trennid on mul siin esialgu E;K;R 2-2,5 tunnine ÜKE koos venitusharjutustega (üks hollandi füsio viib läbi). Teistel päevadel teen väga kerge jooksu/jalutamise. Näiteks eile jooksin 5km mäest alla ja jalutasin ülesse. Üldiselt on enesetunne olnud küllaltki hea ja aklimatiseerumine on toimunud kiiremini. Samas aga pean end rohkem tagasi hoidma kuna praegune seisund ei ole nii hea kui eelmine kord siia tulles.

Elan korralikus, üsna euroopalikus, külalistemajas. Hinna ja kvaliteedi suhe on üsna hea siin. Maksan elamise ja 3 söögikorra eest pisut üle 13 dollari. Näiteks High Altitute Centeris (Lornah camp) maksab päev 30 euri. Samas saaksin üürida ka „korteri“, mille kuus maksaks 10 dollarit (vt pilti). Kohalikus restos maksab korralik söögikord umbes 1-2 dollarit. Siiani olin siin üksi, aga täna tulid 4 itaalia tippjooksjat ja treener ka siia. Nemad maksavad sama asja eest, mis mina 19 dollarit päev:) Hea diil! Aga seegi on nende jaoks väga odav.


Ilmad on siin praegu sellised 20-25 kraadised ja küllaltki pilvealused. Ideaalsed ilmad jooksmiseks. Õhtuti ja ööseti sajab üsna tihti. Samuti on pooltel õhtutel elekter ära olnud.

Jooksurajad on siin väga rasked. Tasast pinda on väga vähe. See eest on rajad väga jalasõbralikud (mingi saviliiv äkki või midagi sarnast) ja selle peal on väga mõnus joosta.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar