kolmapäev, 29. september 2010

Algas uus ettevalmistus etapp!

Alates esmaspäevast olen jälle korrapäraselt treenima hakanud, esialgu vaid kord päevas. Põhirõhk praegusel perioodil on rahulikel jooksudel ja jõu arendamisel läbi ÜKE harjutuste. Peamiselt jooksuharjutused, staatilised harjutused jalgadele+torsole ja hüpped. Tean, et pean jõu arendamisele järgneval paaril kuul väga suurt tähelepanu pöörama. Samas pean suutma hoida kilometraazi optimaalsene. Suurim oht selle juures on vigastuste riski suurenemine.

Enne uut treeningperioodi tegin laupäeval ja pühapäeval kaasa 2 võistlust, et näha mis seis on peale puhkust. Laupäeval jooksin Saadjärve sügisjooksu- 16,5 km ja sain teise koha ajaga 55.57. Võitis Viljar Vallimäe. Jäin oma jooksuga isegi väga rahule ja suutsin pingutada küll. Viimased 3 km olid siiski üsna piin, aga väga ära ei kukkunud. Kartsin hullemat ja arvasin, et ei ole veel maratonist nii hästi taastunud.
Pühapäeval jooksin Salomoni sügisjooksu 16 km. Sain neljanda koha. Rada oli väga raske ja lihas oli laupäevasest pingutusest väsinud. Ei suutnud end liigutada. Aju käskis kehal joosta, aga keha millegipärast ei reageerinud:) Võitis Keio Kits. Sellest jooksust oli selgelt näha, et nn mägedes olen ma ikka väga nõrk. See on ka küllaltki arusaadav kuna enamus minu treeninguid on läbi viidud Saaremaa lauskmaal.

Eile sai Nõmmel korralikult 2h jooksuharjutusi Marguse ja Einari juhendamisel tehtud. Tänud neile!

Tulemused:
http://www.marss.ee/
http://www.atspordiklubi.ee/sygisjooks/pages/et/tulemused.php

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar