esmaspäev, 18. juuli 2011

Bäck in running business!

Mis siis vahepeal toimunud on?


Põhimõtteliselt terve juuni olin täielik rahvasportlane, käisin ainult sörkimas. Ühtegi lõigu trenni ei suutnud lõpetada, kuna hapnikku ei tulnud lihtsalt peale. Juuni lõpus käisin spordiarstil, sealt suunati edasi kopsuarstil ja ta kirjutas astma piibu välja. Ametliku kinnituse peaks saama alles augusti keskel (enne ei plaani eriti võistelda ka). Õnneks nüüd enesetunne kordedes parem ja silm särab jälle trennides.

Juulis olen teinud juba 2 tugevat nädalat. Esimene nädal üle 170 km ainult aeroobśet ja eelmine nädal mahu kõrvale näpuotsaga lõike ka.
Tallinna maratonil plaanin osaleda, iseasi mis vormi ma selleks ajaks jõuan. Oma kohta Maratonitiimis kavatsen õigustada oktoobri lõpus, novembri algul kusagil Euroopa maratonil (Hamburg?)


Juuni lõpus käisin Saarte Mängudel nn puhkusreisil, proovisin joosta, aga mootor kiilus ikka korralikult kinni. Väga sitt tunne oli oma tiimi alt vedada ja krt selle plaanin Bermudal 3kordselt heastada.


Väga hea on näha, et paljud Eesti kesk- ja pikamaajooksjad on sel aastal tõsise sammu oma arengus edasi astunud.


Püüan nüüd jälle tihedamalt blogis oma treeningutest kirjutada !


Ehk vähemalt keegi õpib minu vigadest:)

2 kommentaari:

  1. Kas maratoniteami kuulumine on tõesti nii jäigalt reeglitega paika pandud? Tarm ja ka sinu treener peaks sellest aru saama, et sul pole mingit mõtet joosta sel aastal Tallinna maratoni. Kui tahad tõesti sügisel hea maratoni aja joosta, siis jookse, aga sa ei jõua mingi valemiga vormi Tallinna maratoniks. Kui jooksed Tallinna maratonil, siis sa ei suuda sügisel hiljem väga kõrgetasemelist aega joosta.

    VastaKustuta
  2. Et joosta 42,2km ei peagi vormis olema!
    Läbida võib ka oma lõbuks.

    VastaKustuta