teisipäev, 24. mai 2011

Green light!

Sorri sõbrad, et vahepeal pole kirjutanud, pole lihtsalt midagi kirjutada olnud.


Nüüd siis olen nädala jälle tõsisemalt trenni teinud (2 korda päevas). Paar nädalat teen väiksema intensiivsuse ja suurema mahuga baasetappi (tahaks tegelt pikema teha, aga Saarte Mängud pressivad peale)+ jõusaalis ÜKE trennid 2 korda nädalas (treener Raigo Saare näpunäidete järgi). Peale seda siis paar tõsisemat lõigutrenni ja mõned võistlused. 26. juunil juba pean jaksama enam-vähem poolmaratoni joosta (väga heasse vormi kindlasti veel ei jõua, aga ehk medali meelitab kuidagi välja:). Peale seda mõned statajooksud koos valmistumisega sügiseseks maratoniks (Tallinn).


Mis seal ikka, tuleb aga hagu anda:)

9 kommentaari:

  1. Mul tekkis küsimus, et kas tõesti käiakse nüüd kolmes treeninglaagris selleks, et Saaremaa meistriks tulla... saarte mängudel osaleda... ja Õitspuule Kuressaares pähe teha? Võiks ju valmistuda 10 000m Eesti meistri võistlusteks selle asemel, et käia kohalikel külavõistlustel. Kui 10K joosta ei jõua siis Karalast olümpiale? - vaatama võib ju ka minna. EDU kohalikel võistlustel!

    VastaKustuta
  2. Tõnis, kui sa sel talvel teist korda Keenias käisid, kas tegid siis ikka hommikul 6.00 ka kerge jooksuotsa nagu talve esimeses Keenia laagris? Kas teised sinu grupi naised tegid?
    Kas oled proovinud Eestis nii treenida?

    VastaKustuta
  3. Mis kell sa hommikul ärkasid, kui jooksma läksid 6.00? Mida tegid, sõid, jõid enne hommikust 6.00 trenni?

    VastaKustuta
  4. Analüüsi palun enda talvist ettevalmistust tervikuna. Kas tegid õigesti, et treenisid keenlaste plaanide järgi? Kus tegid suurimad vead maratoniks valmistudes? Kas olid ainus valge mees keenlannade grupis?

    VastaKustuta
  5. Kirjutasid mingil hetkel, et keenlased jooksevad õhtuses trennis hästi aeglaselt ja pikkade riietega, et palju higistaks. Kas see higistamise asi on tõsi või see on lihtsalt sinu arvamus?

    VastaKustuta
  6. Unustasin küsida, et mis see hästi aeglane tempo arvudes tähendab? Veel tahtsin küsida, et kas keenlased üleüldse joovad trennis? Kui joovad, siis millistes trennides ja mida (kui sa omad infot selle kohta)?

    VastaKustuta
  7. Kas Keenia fartleki ette tehti soojendust? Kuidas?

    VastaKustuta
  8. Millal sel aastal Mõõkkala jooks on?

    VastaKustuta
  9. Tõnis, jaga meiega, kuidas sul läheb.

    VastaKustuta