esmaspäev, 12. märts 2012

Back in Estland!

Eila sai siis kodumaale naastud. Juba maandumisel oli näha, et siuke tore suusailm ees ootamas! Ilm ilmaks, vähemalt naised on siin ilusad :)

Trenni sai tehtud korralikult. Trennide tipuks oli muidugi uus PB rinnalt surumises, numbrid nii suured, et ei julge kohe kirja pannagi. Pisut sai siis jooksutrenni ka tehtud. Ikka sama kange ja lombakas, kui eelmine nädalgi, aga paari kildi möödudes sain enam-vähem liikuma. Enamus siis rahulikud krossid. Reedel maasikana ühed teravamad lõigud, aitasin meie suurlootusel Koljal 2000 m lõike joosta, ise tegin 1000m+ 250m lõpus. Tempo hetke vormi kohta päris kõva, siuke 3.05-3.10. Laupäeval pikisilmi oodatud viimane trenn lõpuks. Seltskond oli kirju, kellega krossi jooksma läksime: Andrea Lalli ( juunioride ja noorsoo krossijooksu Euroopa meister) siis oli mingi vene poiss (2.15 maraton) ja Kolja. Õnneks oli tempo soodne kõigile! Püüdsime Koljaga ka sellist nägu teha, et kerge on :) tegelt olime lõpus suht kalad ikka, 16 km ei ole naljaasi.

Vaba aja sisutasin siis pisut tööasju ajades, lugedes, magades ja filme vaadates. Vahet pole, mis filmi vaatasime, meie jaoks olid kõik komöödiad (Kolja alias Yifter luges uue tõlke filmile peale lihtsalt). Lisaks tekkis meil siin pundis tõsine diskussioon Eesti pikamaajooksu tuleviku osas. Arvamusi oli igasuguseid, aga noh domineerima jäi ikka peamine, et minust võiks saada pikamaajooksu alarühma juht :)

Viimane õhtu oli siis kerge kokuvõtete tegemine (teised jäid laagrisse edasi). Parandasime pisut hemoglobiini ja arutasime maailmapoliitiliste probleemide üle.

Mis ma siis oskan kokkuvõttes öelda. Tegemis oli minu 9nda välismaa treeninglaagriga, mahu osas kindlasti elu kergeim, koormuse poolest organismile elu raskeim :) Edasised treeningud sõltuvad hetkel suuresti töökoormusest. Loomulikult pakuti laagris mulle head kihlveo pakkumist ka juba, aga ei ole seda veel vastu võtnud. Selle diili võitmise nimel peaks ikka tööd tegema!

Varsti mätas juba roheline ja treeningindu peaks juurde tulema!


Pisut sai turisti ka mängitud. Sai mingi random müüri taustal pilti tehtud. Autor: herr Sasmin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar