kolmapäev, 10. august 2011

Kõik Mõõkkala jooksule!

Juba sel pühapäeval (14.08), kell 15.00, antakse start Karala Mõõkkala jooksule (start Roopa rannas mälestusristi juures). Distantsid siis 5 km ajale ja peale seda 2,5 km jooks/jalutamine rahvasportlastele. Oodatud on kõik spordihuvilised. Hiljem saab süüa traditsioonilist kalasuppi ja nautida suitsusauna mönusid.

Enda sportlikest tegemistest ka siis pisut.
Kilometraaz on meeletu. 10 päevaga lausa suurepärased 0 km joostes:( Kahjuks ei kannata jalg ikka põrutust. Olen ainult 1,5-2h jalgrattasõite jõusaalis teinud+jõudu. Respect Taaramäele, see ratta sõit on jooksuga võrreldes ikka VÄÄÄGA nüri. See hooaeg on ikka üle kivide ja kändude läinud, aga ise usun, et sügisel panen hea aja kokku (kindlasti väga palju inimesi enam ei ole, kes seda usuks).

Vähemalt muus osas on paremini läinud. Härra Joogiekspert haarab Saaremaa turgu ja alates sügisest ka juba Tartu oma. Õnn pöördus ja see aasta kobistasin viimasele magistri tasuta kohale:)

Kohtume juba Mõõkkala jooksul!

4 kommentaari:

  1. ohoo tagasi ülikooli...tere tulemast Tähtverre ...Mõõkkalale ei tule kuna Saaremaale liigun alles 20ndal

    VastaKustuta
  2. Nojah, ütlesin kohe, et pole mõtet kahte maratoni sul võtta, sest sa pole nii kõva mees. Kui sa tõesti tahad head aega, siis valmistu oktoobri maratoniks. Mis sa tõmbled asjatult Eestikatel, sest ega sa seal nagunii Eesti meestest esikolmikusse saa.
    Kui tahad enda hooaja lõppu täiesti tuksi keerata, siis jookse Eestikate maraton ka loomulikult ja siis hea hooaja lõpus ütleda, et näh, ei suutnud taastuda.
    Suur tükk ajab suu lõhki.
    Kui muretsed enda sponsorite pärast, siis küll need ka tulevad, kui häid aegu jooksed. Vigasena ei tee sa mingeid tulemusi, vaid lükkad korraliku aja saamist muudkui edasi.
    Soovitan heasoovlikult.

    VastaKustuta
  3. Tulemusi või viidet paluks.
    Aitähh!

    VastaKustuta
  4. Vasta palun nendele küsimustele.
    http://tjuulik.blogspot.com/2011/05/green-light.html#comments

    VastaKustuta